منو سایت

تمام آنچه نیاز است بدانید

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
تمام آنچه نیاز است بدانید

بیا با آن روبرو شویم. انتخاب یک جفت هدفون جدید آسان نیست، حتی اگر اولین خریدار آن نباشید.

آیا باید هدفون رو گوش بگیرم یا گوشی؟ هدفون یا هدفون؟

هدفون بی سیم یا سیمی کدام بهتر است؟

اینها تنها بخشی از سوالاتی است که هنگام جستجوی هدفون جدید از خود می پرسیم. اما این ها تنها قسمت هایی نیستند که هدفون ها با یکدیگر تفاوت دارند.

درایورهای هدفون فاکتور دیگری است که باید هنگام انتخاب هدفون جدید در نظر گرفت. این دستگاه ها انواع مختلفی دارند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.

در این پست به همه این نوع درایورها می پردازیم: درایورهای دینامیک، درایورهای مغناطیسی مسطح، درایورهای الکترواستاتیک، درایورهای آرمیچر متعادل و درایورهای مغناطیسی.

درایور هدفون چیست؟

هدفون - درایورهای هدفون: همه چیزهایی که باید بدانید

درایور هدفون به قطعه ای در هدفون اطلاق می شود که وظیفه تولید صدا را بر عهده دارد. واحد درایو از اجزای مختلفی از جمله آهنربا، سیم پیچ صوتی، دیافراگم و سایر مواد تشکیل شده است که با هم کار می کنند تا سیگنال های الکتریکی را به صدای قابل شنیدن تبدیل کنند.

واحد درایو در داخل گوشی هدفون قرار دارد و وظیفه تولید ارتعاشات تولید امواج صوتی را بر عهده دارد. هنگامی که یک سیگنال الکتریکی از منبع صوتی مانند گوشی هوشمند یا پخش کننده موسیقی ارسال می شود، ماژول درایو آن سیگنال را دریافت کرده و آن را به ارتعاشات مکانیکی تبدیل می کند. سپس این ارتعاشات باعث می شود که دیافراگم (غشاء نازک) در واحد محرک به سرعت به جلو و عقب حرکت کند و امواج صوتی ایجاد کند که می توانیم بشنویم.

اندازه، طراحی و مواد استفاده شده در واحد درایور می تواند به طور قابل توجهی بر کیفیت صدا و عملکرد هدفون تأثیر بگذارد. انواع مختلف محرک‌ها، مانند محرک‌های دینامیکی، محرک‌های مغناطیسی مسطح یا محرک‌های آرمیچر متعادل، خواص متفاوتی دارند و امضاهای صوتی متفاوتی تولید می‌کنند.

هنگام در نظر گرفتن هدفون، درک ماژول درایور بسیار مهم است، زیرا نقشی حیاتی در تعیین بازتولید کلی صدا دارد. عواملی مانند پاسخ فرکانسی، حساسیت، امپدانس و توانایی بازتولید دقیق فرکانس های مختلف می تواند بسته به طراحی دستگاه درایور متفاوت باشد.

یک محرک پویا یا متحرک

درایور پویا رایج ترین نوع درایو است و در اکثر هدفون های موجود در بازار یافت می شود. یکی از دلایل اصلی این امر این است که ساخت آن ارزانتر از سایر انواع درایورها است.

معمولاً دارای یک آهنربای نئودیمیومی است که سیم پیچ صدا را مغناطیسی می کند و باعث می شود که به عنوان یک آهنربای الکتریکی عمل کند و وقتی جریان از آن عبور می کند یک میدان مغناطیسی ایجاد کند.

سپس سیم پیچ صدا بسته به جریان جریان، میدان مغناطیسی را جذب یا دفع می کند. این حرکت سیم پیچ صدا در نتیجه دیافراگم متصل را به حرکت در می آورد. دیافراگم می لرزد و هوای اطراف خود را جابجا می کند که صدایی را که ما می شنویم تولید می کند.

به خاطر اینکه سادگی مکانیسم کارساخت این درایورها ارزان‌تر، کوچک/سبک هستند، می‌توانند پاسخ باس خوبی ارائه دهند و برای رسیدن به حجم‌های بالاتر به قدرت زیادی نیاز ندارند.

با این حال، یکی از اشکالاتی که در این درایورها ذکر شده این است که صدای شما در بلندی صدا ممکن است مخدوش شود. اما این تأثیر را می توان تا حد زیادی با مهندسی خوب کاهش داد – کاری که همه برندهای محبوب هدفون انجام می دهند.

درایورهای مغناطیسی مسطح

درایورهای مغناطیسی مسطح نیز نامیده می شوند درایورهای ارتودینامیک از یاماها، تا حدودی شبیه درایورهای دینامیک هستند زیرا هر دو برای تولید صدا به میدان مغناطیسی نیاز دارند.

اما به جای استفاده از سیم پیچ صوتی، دیافراگم های محرک مغناطیسی مسطح مستقیماً تحت تأثیر این میدان های مغناطیسی از طریق سیم های مار مانند تعبیه شده در آنها قرار می گیرند.

از آنجایی که در این حالت کل دیافراگم باید لرزش داشته باشد، آهنرباهای بزرگتر (که هدفون را سنگین تر می کند) و همچنین انرژی بیشتری از منبع صدا مورد نیاز است. اگر منبع شما به اندازه کافی قدرتمند نیست، باید یک تقویت کننده خارجی خریداری کنید.

بله، هدفون هایی مانند Oppo PM-1 وجود دارند که امپدانس کم و وزن کمتری دارند، اما آنها استثنا هستند تا معمول.

به همه این دلایل، درایورهای مغناطیسی مسطح معمولاً در هدفون های رده بالای طراحی شده برای استفاده خانگی یافت می شوند. در بیشتر موارد، این هدفون ها دارای گوشواره های مستطیلی در داخل هستند و پشت باز هستند (البته، مدل های داخل گوش نیز هستند).

در مورد مزایا، این درایورها به دلیل دیافراگم نازک بزرگ و میدان الکترومغناطیسی قوی برای جابجایی دیافراگم، پاسخ باس عالی را ارائه می دهند.

و از آنجایی که ارتعاشات دیافراگم به طور مساوی در کل سطح توزیع می شود، می توانید اعوجاج هارمونیک بسیار کم و صدای دقیق تر. در نهایت، این درایورها باعث می شوند هدفون بیشتر از درایورهای پویا دوام بیاورد.

درایورهای الکترواستاتیک

درایورهای الکترواستاتیک به این دلیل نامیده می شوند که از الکتریسیته ساکن برای تولید صدا استفاده می کنند. یک دیافراگم باردار الکتریکی در زیر دو صفحه فلزی رسانا (منفی و مثبت) قرار می گیرد، یعنی. الکترودها سپس این دیافراگم است که به یکی از این الکترودهای سوراخ دار فشار می آورد و می کشد.

هوا (که از این سوراخ ها عبور می کند) و ارتعاشات دیافراگم امواج صوتی را تولید می کند.

این درایورها پیچیده هستند، ساخت آنها بسیار گران‌تر است و برای کار کردن به تقویت‌کننده‌های خاصی (برای تقویت صدا) نیاز دارند که به هزینه کلی هدفون می‌افزاید. به همین دلیل است که این دیسک‌ها فقط در مدل‌های با پشت باز بسیار بالا یافت می‌شوند.

آنها معمولا هستند همراه با درایورهای پویا برای تولید پاسخ باس. هدفون های الکترواستاتیک نیز واقعاً حجیم هستند و قابلیت حمل ندارند.

از سوی دیگر، عدم وجود قطعات فلزی متحرک باعث می شود این درایورها صدایی بدون اعوجاج تولید کنند. علاوه بر این، کیفیت صدا بهتر از آن چیزی است که همه درایورهای دیگر ارائه می دهند و شما یک صحنه صوتی واقعی را دریافت می کنید.

درایورهای آرمیچر متعادل

درایورهای آرمیچر متعادل در مقایسه با سایرین کوچکتر هستند. به همین دلیل است که آنها فقط در هدفون های داخل گوش استفاده می شوند.

این درایورها شامل یک آرمیچر است که دور یک سیم پیچ پیچیده شده و توسط دو آهنربا احاطه شده است. این آرمیچر روی یک لولا قرار دارد، بین دو آهنربای اطراف می چرخد ​​و به مرکز دیافراگم متصل می شود.

دلیل اینکه آنها را درایور آرمیچر متعادل می نامند این است که در صورت عدم وجود جریان، فاصله آرمیچر از هر دو آهنربا یکسان است یا می توان گفت “متعادل”.

با عبور جریان از سیم پیچ، آرمیچر را مغناطیسی کرده و باعث می شود به سمت یکی از این آهنرباهای جانبی حرکت کند. این حرکت آرمیچر باعث حرکت دیافراگم (به دلیل اتصال آنها) و در نتیجه تولید صدا می شود.

این درایورها را می توان در محدوده فرکانس خاصی تنظیم کرد، اما این محدوده محدود است. به همین دلیل، بسیاری از هدفون‌های داخل گوشی دارای چندین درایور آرمیچر متعادل هستند.

برای جبران کمبود پاسخ باس، معمولاً یک درایور پویا با این درایورهای BA متعدد جفت می‌شود (مانند هدفون‌های چهاردرایور 1more). این درایورها نسبت به درایورهای پویا گرانتر هستند که باعث افزایش هزینه کلی هدفون می شود.

از آنجایی که این درایورها برای جابجایی به هوای زیادی نیاز ندارند، دریچه اضافی ندارند. این به نوبه خود به شما می دهد عایق صوتی بهتر و صدای دقیق تر در مقایسه با درایورهای پویا این درایورها همچنین فرکانس های بالاتری نسبت به درایورهای پویا ارائه می دهند.

مغناطیسی یا هدایت استخوانی

بررسی Shokz Openrun Pro1 - درایورهای هدفون: هر آنچه که باید بدانید

مانند همه ابزارهای دیگر، پیشرفت‌های تکنولوژیکی عظیمی در نحوه ساخت درایورهای هدفون وجود دارد – که درایورهای هدایت استخوانی نمونه بارز آن هستند.

به جای ارسال امواج صوتی به پرده گوش مانند سایر موتورها، آنها ارتعاشات را مستقیماً از طریق رسانش استخوانی به گوش داخلی شما می فرستند.

اگرچه آنها شبیه به برخی از ابزارهای علمی تخیلی هستند، اما اصل کار آنها بسیار ساده است و می توانید در اینجا اطلاعات بیشتری در مورد آن کسب کنید.

این هدفون رسانای استخوانی برای افرادی که مشکلات شنوایی دارند مفید است، اما از نظر کیفیت صدا در مقایسه با هدفون هایی که درایور دیگری دارند، محدود است.

هدفون های هدایت استخوانی به گزینه ای محبوب برای علاقه مندان به تناسب اندام تبدیل شده اند، زیرا به دوندگان و دوچرخه سواران اجازه می دهند سبز شوند. انجمن دو و میدانی استفاده از هدفون شوکز را فقط برای رویدادهای رسمی مجاز می داند.

نتیجه

بنابراین این تمام درایورهای هدفون مورد بحث ما بود. در مورد اینکه کدام یک از این درایورها بهترین هستند، به نیاز شما بستگی دارد. درایورهای پویا برای اکثر افراد کافی هستند زیرا تعادل کاملی بین بودجه و انعطاف پذیری ارائه می دهند.

اما اگر پول و اشتیاق لازم برای یافتن صدای دقیق‌تر را دارید، ارتقاء به انواع دیگر درایورها قطعاً ارزشش را دارد.